top of page

Nyfødt

Det er lurt å booke nyfødtfotografering allerede under graviditeten. Da booker jeg dere inn med termindato. Send gjerne en sms fra sykehuset når babyen har kommet slik at jeg får satt av en dag til dere.

Nyfødt tiden er helt magisk.

Tiden går så innmari fort. Man går i sin egen boble og glemmer omverden litt.

Denne tiden må nytes.

Babyens aller første tid er utrolig koselig å forevige med bilder på vegg og i album. Når tiden går har vi en tendens til å glemme de små hverdagsøyeblikkene. Da er det utrolig koselig å ha bilder å se tilbake på. Minnes tiden som har vært. Det er på bilder av barna man ser hvor fort tiden går.

Fordelen med at jeg kommer hjem til dere er at babyen er hjemme i trygge og rolige omgivelser. Dere slipper å dra ut og det blir ikke noe stress.

Jeg setter av god tid til fotografering av nyfødte. Det varierer veldig på hvor mye tid som går med, men vær forberedt på ca 3 timer. Det går som regel mye tid til kos, amming/ mating og venting for å få babyen i dyp søvn.

 Jeg benytter meg kun av naturlig lys og er avhengig av å fotografere i lyset fra et vindu. Det naturlige lyset pakker motivet så fint inn og gjør bildene ekte og naturlig.

 

Jeg tar med meg alt som trengs av bakgrunner og rekvisitter, men dersom dere har egen rekvisita dere ønsker å bruke er det bare koselig. For eks: tepper, bamser osv. Det kan være med på å gjøre bildene mer personlig.

 

Nyfødtfotografering hjemme hos kunden

bottom of page